top of page

Over mijzelf

Doorgewinterd, met twintig jaar+ ervaring in sales & account management in diverse sectoren, waaronder productverkoop, Software as a Service (SAAS), op oplossingen gebaseerde strategieën en kostenbesparende initiatieven. Met een achtergrond in zowel nationale als internationale organisaties binnen de reisindustrie, hotellerie, tech-, leisure & vrijetijds- en hospitality sector, breng ik een schat aan ervaring mee. Voormalige werkgevers zijn onder andere American Express, BCD Travel, Hilton Hotels, Emesa (o.a. VakantieVeilingen.nl) en Convious.

 

Gedurende mijn carrière heb ik mijzelf niet alleen onderscheiden in het verkopen van producten, diensten en oplossingen, tevens heb ik ook de vaardigheden ontwikkeld en aangescherpt die nodig zijn voor het onderhouden van sterke klantrelaties. Mijn uitgebreide kennis, van onder andere de reis-, hospitality- en leisure branche, stelt mij in staat de unieke behoeften van mijn klanten te onderkennen, waardoor een dieper begrip van hun doelstellingen is ontstaan.Hierdoor kan ik mijn klanten goed assisteren bij het bereiken van hun commerciële doelstellingen. 

 

Ik sta bekend om mijn adviserende en doortastende aanpak en ben er trots op dat samenwerken met mij wordt ervaren als werken met een betrouwbare zakenpartner. Klanten prijzen vaak mijn vermogen om op verschillende niveaus verbinding te maken, en erkennen de waarde die ik toevoeg aan onze professionele samenwerkingen. Als toegewijde professional ben ik vastbesloten om mijn uitgebreide ervaring in te zetten om een ​​positieve bijdrage te leveren aan het succes van mijn klanten en de sectoren waarin ik actief ben.

 

Ow, en laten we vooral niet vergeten dat ik ook een gezonde dosis humor meebreng! En bloemen 💐. Voor bij de finish 🏁

IMG_9843.JPG
IMG_7568.HEIC
Marjolein van de Velde.JPG
bottom of page